topmenu

Disclaimer

Bij het samenstellen en onderhouden van deze website is en wordt de grootst mogelijke zorgvuldigheid nagestreefd. Echter bestaat de mogelijkheid dat de informatie die op deze site wordt aangeboden, niet volledig is of onjuistheden bevat. De Gentse Wijkgezondheidscentra zijn niet aansprakelijk voor de gevolgen van activiteiaten die worden ondernomen op basis van deze website. De informatie op de website wordt regelmatig aangevuld en/of aangepast. De Gentse Wijkgezondheidscentra behouden zich het recht om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving door te voeren.

Bepaalde verwijzingen op deze site voeren naar informatiebronnen die door derden worden opgesteld en bijgehouden. De Gentse Wijkgezondheidscentra dragen geen enkele verantwoordelijkheid voor de nauwkeurigheid of enig ander aspect van de informatie op die informatiebronnen.

De website en alle onderdelen daarvan, met uitzondering van bepaalde (hyper)links, zijn eigendom van De Gentse Wijkgezondheidscentra. Het is niet toegestaan om de site of gedeelten daarvan openbaar te maken, te kopiƫren of op te slaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van de Gentse Wijkgezondheidscentra. Deze toestemming is niet benodigd voor persoonlijk, niet commercieel gebruik.